My-Proxy Forum

My-Proxy Support => Forum Proxy Leecher => Topic started by: enslaver on January 15, 2006, 03:39:24 AM

Title: Registered forum not working?
Post by: enslaver on January 15, 2006, 03:39:24 AM
## Rank 3, Forum, Free Proxy (page2), Need login, Chinese
http://forum.e2002.com/thread.php?fid=151&page=2|read.php|0

I registered at the forum, and can view all threads fine... But in FPL it still doesn't leech any..

Does it use IE cookies for forums? perhaps my "http://forum.e2002.com/thread.php?fid=151&page=2|read.php|0"  is wrong?

Thanks
Title: Registered forum not working?
Post by: Terry on January 15, 2006, 08:00:15 AM
I just tested it. It works well:
Code: [Select]
Connecting to Internet...
Forum: get 64 topics from: http://forum.e2002.com/thread.php?fid=151&page=2
Topic: get 3 proxies from: http://forum.e2002.com/thread.php?fid=151&page=
Topic: get 892 proxies from: http://forum.e2002.com/read.php?tid=77585&fpage=2
Topic: get 902 proxies from: http://forum.e2002.com/read.php?tid=77344&fpage=2
....


From FPL FAQ:
Quote
Why FPL can't get any proxy from a certain forum?
* Make sure that you are using the lastest version of Forum Proxy Leecher.
* Make sure that you have logged into the forum with Internet Explorer, not Firefox or other browser.
* Make sure you have the right to view the topics that contains proxy. I know that in some forums you can't see the proxies unless you buy the topic.
* Note the trial version can't get the proxies in accessories.
* Please set the value of "timeout" bigger if it always happens.
* Please "Repair" your network or restart your computer if there is nothing coming after "Connecting to Internet".


Maybe you should try it again.
Title: Registered forum not working?
Post by: enslaver on January 15, 2006, 09:57:04 PM
FPL 1.05 (build 107)
Windows XP SP2


Code: [Select]
Connecting to Internet...
Forum: get 0 topics from: http://forum.e2002.com/thread.php?fid=151&page=2



i am logged in (using internet explorer) and can view all the pages using IE (chinese language packs not installed)


Does this site use accessories? (it doesn't look like it from browsing, but i could be wrong)
I'm only using the Trial Version of FPL..


Does the site need you to Buy Topics? i could view them fine ..

i turned off all anti-virus/firewalls etc to test..


Thanks for the help
Title: Registered forum not working?
Post by: Terry on January 16, 2006, 12:10:18 AM
You don't need to scan accessories in this forum and FPL trial version is enough for it.

I just tried this forum for several times.
Sometimes I get 0 topic too, just like you.

But if you try again after a few seconds, you can possibly get 64 topics...
Title: Registered forum not working?
Post by: enslaver on January 16, 2006, 03:26:29 AM
ok thanks terry, you're a great help =)
Title: Registered forum not working?
Post by: Maiki on February 08, 2006, 09:36:20 AM
How can i register there :p. I don't understand Chinese...
Title: Registered forum not working?
Post by: Terry on February 08, 2006, 06:33:41 PM
Quote from: "FPL online help"
Prepare to use FPL:

1) Logged into the forums with Internet Explorer (not Firefox or Opera).
2) Make sure you have the right to view the topics or download the accessories.
3) These are some useful translation tools for you to get a foreign forum account.

http://www.worldlingo.com/
http://babelfish.altavista.com/tr
http://www.translation.com/