My-Proxy Forum

My-Proxy Support => Elite Proxy Switcher => Topic started by: dreded_one on August 17, 2008, 01:41:35 PM

Title: Program Doesn't Work (Literally)
Post by: dreded_one on August 17, 2008, 01:41:35 PM
I can't see why I'm being so patient with this....

I've done all of the 'necessary' updates and patches to get things to run "smoother". Now EPS doesn't start at all.

I bought into the proxy list, and got a whopping 6 or 7 alive proxies. What a joke. I changed my default thread from whatever ridiculously high default number it is that Windows can't handle down to 5. Started to get 13 to 15 alive proxies.

Downloaded and installed the tcpip patch, now the program will not start, at all.

Here is the error:

Quote
The instruction at "0x7c911e58" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read".

Click on OK to terminate the program.
Click on CANCEL to debug the program.

I'm running XP SP2, fully updated.
2GB RAM
High End Computer.

Title: Re: Program Doesn't Work (Literally)
Post by: Terry on August 17, 2008, 08:25:19 PM
You can run the patch from lvllord.de again to restore the default system file.
After that you should set the Max thread of EPS to 5.

But your problem may be caused by your IE. Can you run your IE properly?
Please disable all add-ons of your IE and try to run EPS again.

You can search
Code: [Select]
The instruction at referenced memory at The memory could not be on Google, you will find most problems are caused by IE add-ons.

Thank you.